Apeldoorn - Fauststraat

Verhuur en Revitalisering Kantoor + Datacenter 30.000 m2 BVO aan KPN

Groningen - ZernikeLab

Herontwikkeling Laboratorium tot Praktijkruimte Hanzehogeschool

Groningen - St Walburgstraat

Herontwikkeling Kantoorgebouw tot Winkelruimte met Appartementen

Kantoren

Naast het ontwikkelen van supermarkten ontwikkelt KRE Vastgoed voor zichzelf alsook voor derden kantoorgebouwen (inclusief de herontwikkeling ervan). Speciale aandacht daarbij gaat uit naar enigszins gedateerde kantoorgebouwen, die gebouwd zijn in de jaren ‘80 en ‘90 en die een noodzakelijke opknapbeurt c.q. revitalisering nodig hebben.

Ervaring met de kantorenmarkt

Kremer heeft in zijn rol als oud directeur van Hanzevast en als oud directeur van TCN omvangrijke vastgoedportefeuilles met kantoren onder eigen beheer gehad. Hij kent de kantorenmarkt in Nederland daardoor goed en is op de hoogte van de actuele behoeften van kantoorgebruikers en ziet het economisch herstel in de kantorenmarkt met vol vertrouwen tegemoet.

Voorbeelden van herontwikkelde kantoorpanden

KRE Vastgoed (her-)ontwikkelt kantoren voor eigen beheer alsook voor derden. Succesvolle transformaties zijn bijvoorbeeld het project Sint Walburgstraat 6 in Groningen (van kantoren in appartementen + winkelruimte) en het kantoorpand van KPN aan de Fauststraat te Apeldoorn (herontwikkeling van 30.000 m2).

Eigen kantoorpanden

Ook de eigen vastgoedobjecten ZernikeLab aan het ZernikePark 6-8 te Groningen, Centre 4 aan de Schweitzerlaan 4 te Groningen en Kwadrant 16, Stavangerweg 16 te Groningen, zijn geslaagde voorbeelden van herontwikkeling van gedateerde kantoorobjecten.

Kantoren

Transformatie

KRE Vastgoed is met name gespecialeerd in het revitaliseren van gedateerde kantoor gebouwen.

Marktwerking

KRE Vastgoed kent de actuele behoeften van kantoorgebruikers en anticipeert op de schommelingen in vraag en aanbod in de kantorenmarkt.

Ervaren

KRE Vastgoed heeft omvangrijke commerciële vastgoedportefeuilles beheerd en is ervaren in het upgraden en opnieuw verhuren van kantoorgebouwen.