Groningen - Helperplein

Ontwikkeling Winkelcentrum met Albert Heijn Supermarkt

Warmenhuizen - Centrum

Ontwikkeling nieuwbouw Winkelcentrum met Albert Heijn

Sleeuwijk - WC De Nieuwe Es

Ontwikkeling Nieuwbouw Winkelcentrum met Albert Heijn

Sleeuwijk - WC De Nieuwe Es

Interieurinrichting Passage in nieuwbouw Albert Heijn supermarkt

Nibbixwoud - Ganker

Herontwikkeling of Nieuwbouw Albert Heijn Supermarkt

Supermarkten

KRE Vastgoed heeft ruim 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van supermarkten voor onder meer Ahold; Albert Heijn; Lidl en zelfstandige supermarkt ondernemers. Erik Kremer heeft jarenlang gewerkt voor Ahold Real Estate & Contsruction en voor Lidl Nederland. KRE Vastgoed is hierbij geheel onafhankelijk en verricht werkzaamheden voor verschillende supermarkt formules.

Ondernemer met eigen vastgoed

De ontwikkeling van supermarkten in Nederland is een vechtmarkt waarin KRE Vastgoed met name een rol vervult voor de zelfstandige supermarkt ondernemer met eigen vastgoed ofwel met de wens om op termijn eigen vastgoed te verkrijgen.

Ontwikkelt spraakmakende winkelprojecten

Food Personality award

Sinds de oprichting in 2007 heeft KRE Vastgoed zowel in opdracht van zelfstandige supermarkt ondernemers, alsook van supermarktorganisaties, alsook voor beleggers, vastgoedontwikkelaars en woningbouw corporaties meerdere spraakmakende winkelprojecten gerealiseerd.

Zo is bijvoorbeeld het project Albert Heijn te Warmenhuizen (N-H) in november 2016 als winnaar verkozen in de Mooiste Supermarkt van Nederland verkiezing.

KRE Vastgoed ontzorgt

KRE Vastgoed ontzorgt daarbij zoveel mogelijk de supermarkt ondernemer, die zijn focus volledig op de exploitatie van de winkel kan blijven richten. Het vervullen van de individuele op maat gemaakte wens van de supermarkt ondernemer is hierbij leidend.

Supermarkt ontwikkeling

Jaren ervaring

KRE Vastgoed heeft 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van supermarkten

Opdrachtgevers

Supermarkt ondernemers, Supermarkt organisaties, Woningbouw corporaties, Ontwikkelende beleggers en Project ontwikkelaars.

Uw supermarkt ontwikkelen?

Mail naar Erik Kremer om te informeren hoe hij u kan helpen: info@krevastgoed.nl